Smještaj

A1 - apartman 2+1

A2+1 - Za dvije osobe plus pomoćni ležaj, Površine: 32m2

Apartman se nalazi na drugom katu. Apartman ima spavaću sobu s bračnim ležajem, jedan pomoćni ležaj, kupaonicu, klimatizaciju, WC, kuhinju, SAT-TV i terasu s pogledom na more, parking, vanjski grill.


A2 - apartman 2+1

A2+1 - Za dvije osobe plus pomoćni ležaj, Površine: 32m2

Apartman se nalazi na drugom katu. Apartman ima spavaću sobu s bračnim ležajem, jedan pomoćni ležaj, kupaonicu, WC, klimatizaciju, kuhinju, SAT-TV i terasu s pogledom na more, parking, vanjski grill.


A3 - apartman 2+0

A2 - Za dvije osobe, Površine: 26m2

Apartman se nalazi na drugom katu. Apartman ima spavaću sobu s bračnim ležajem, kupaonicu, WC, kuhinju, klimatizaciju, SAT-TV i balkon s pogledom na more, parking, vanjski grill.


A4 - apartman 4+0

A4 - Za četiri osobe, Površine: 45m2

Apartman se nalazi u prizemlju. Apartman ima dvije spavaće sobe s bračnim ležajem, kupaonicu, WC, kuhinju, klimatizaciju, SAT-TV i terasu s pogledom na more, parking, vanjski grill.


A5 - apartman 2+1

A2+1 - Za dvije osobe plus pomoćni ležaj, Površine: 28m2

Apartman se nalazi u prizemlju. Apartman ima spavaću sobu s bračnim ležajem, jedan pomoćni ležaj, kupaonicu, WC, kuhinju, klimatizaciju, SAT-TV i terasu s pogledom na more, parking, vanjski grill.


A6 - apartman 8+2

A8+2 - Za osam osoba plus dva pomoćna ležaja, Površine: 100m2

Apartman se nalazi u prizemlju zgrade Aquarius II. Apartman ima četiri spavaće sobe s bračnim ležajem, dvije kupaonice, kuhinju, dnevni boravak s kaučem i SAT-TV, terasu s pogledom na more. Na raspolaganju Vam je i parking te vanjski grill.


A7 - apartman A4+1

A4+1 - Za četiri osobe plus pomoćni ležaj, Površine: 40m2

Apartman se nalazi na prvom katu zgrade Aquarius II. Apartman ima dvije spavaće sobe s bračnim ležajem, kupaonicu, WC, kuhinju, klimatizaciju, SAT-TV i balkon s pogledom na more. Moguće je dodati jedan pomoćni ležaj. Možete koristiti vanjski gril i parking.


Kontakt

Nenad Kuzmanić
Ruskamen III/3
21317 Lokva Rogoznica
nenokuzmanic@yahoo.com
Telefon/Mobitel:
+385 91 526 4885 / 00385 21 871202

Ruskamen

Pročitaj detaljnije


Izleti na kopnu
Izleti na moru
Sport
Linkovi